Kısır Sunumu

Eyl 12, 2012 | Salatalar | 0 yorum

Bu sefer yalnızca kısır sunumu ile geldim:)

Daha önce sizlerle burada kısır tarifimi paylaşmıştım. Bu servis şeklini çok beğendiğim için fotoğraflarını çekip sizlerle paylaşmak istedim.

Kısırı hazırladıktan sonra orta büyüklükte aldığınız domateslerin tepe kısmını kapak olacak şekilde kesiyoruz. Yalnız dip kısmını kesmiyoruz.

Tatlı kaşığı yardımıyla kestiğimiz bölümden domateslerin içini boşaltıyoruz.

Hepsine bu işlemi yaptıktan sonra tekrardan iç kısmında su biriktiyse süzüp içlerini kapak yarım kalkacak şekilde kısır dolduruyoruz.

Domatesler eğer düz durmazsa alt kısmında düz durması için incecik bir kabuk kesebilirsiniz. Kısırın kenarına nane yaprakları ile süsleyip servis tabağına diziyoruz…

Afiyet olsun…

Benzer Yazılar

Pancar Turşusu Tarifi

Pancar Turşusu Tarifi

Pancar Turşusu (Videolu Tarif)Kısa sürede hazırlanan, sofralarınıza lezzet ve renk katacak olan pancar turşusu...Kaç Kişilik? 8Hazırlama Süresi 40 dakikaKalori ———Öğün Yemek SaatiPancar Turşusu Tarifi  Tarif: Sibel Yalçın Tam bir sağlık deposu kırmızı pancar ile...

Makarna Salatası

Makarna Salatası

Makarna Salatası Videolu TarifBir zamanlar çay sofralarının vazgeçilmez lezzeti...Kaç Kişilik? 6Hazırlama Süresi 40 dakikaKalori ———Öğün Çay Saati Makarna Salatası Tarifi  Tarif: Sibel Yalçın Makarna salatası tarifi bir zamanlar çay sofralarının vazgeçilmez...

Kornişon Turşu Tarifi

Kornişon Turşu Tarifi

Kornuşon Turşu Tarifi (Videolu Tarif)Her yemeğin yanına yakışan turşu tarifi...Kaç Kişilik? 12Hazırlama Süresi 40 dakikaKalori ———Öğün Yemek SaatiKornişon Turşu Tarifi  Tarif: Sibel Yalçın İsterseniz yemeklerin yanında, isterseniz hazırlamış olduğunuz salatalarda...

0/5 (0 Reviews)

Pin It on Pinterest

Share This