Keskinoğlu Etkinlik

Haz 17, 2012 | Etkinlikler | 0 yorum

Keskinoğlu firmasının MSA’da düzenlediği İtalyan mutfağı workshop’undaydım. Keskinoğlu firmasının Halkla ilişkiler Müdüre’si Eylem Şenel ve Sosyal medya sorumlusu Erman Arda’nın bizleri karşılaması ile bu güzel güne başladık. Ben de sizlerle bu güzel güne ait fotoğraflar ve notlar paylaşmak istiyorum… Başlayalım mı ?

Keskinoğlu workshop’unda Şefimiz Hakan Şen. O gün bizlerle birbirinden güzel tariflerini paylaştı… Ve tarifleri yapmaya başlıyoruz…

Keskinoğlu göğüs eti ve Ravika zeytinyağı ile yaptığımız Tavuk, gogonzola ile cevizli salatası.

Tek başına doyurucu bir lezzet tarifleri yakında sizlere bloğumda paylaşacağım.

Tarifi paylaştım merak edenler buraya

Şefimiz bizlere el yapımı fettuccine yapılışını ve makarna makinesinin kullanılışını anlatıyor…

Eminim bir çok kişi makarna yapımının çok zor olduğunu düşünür ama böyle bir makineniz varsa çok kolay. Ben de bu günden sonra bu makineden almaya karar verdim.

Şefimizi dinledikten sonra, buda bizim keskinoğlu’nun organik yumurtasını ve ravika yağını kullanarak kendi ellerimizle yaptığımız Fettucine, kremalı yaban mantar sos eşliğinde.

Tarifi merak edenler buraya

Bu da finalde keskinoğlunun organik yumurtası ve ravika yağı ile yaptığımız Ricotta kek, vişneli sos eşliğinde.

Özelliklede kahve yanında harika bir lezzet.

Son tarifimiz içinde buraya

Tarifleri yakında sizlerle bloğumda paylaşacağım. Güzel tariflerle geçen bol kahkahalı gün için Keskinoğlu ekibine, Şef Hakan Şen ve tüm MSA ekibine teşekkür ediyorum…

Benzer Yazılar

Delice Zeytin Ağaçları Ekonomiye Kazandırılıyor

Delice Zeytin Ağaçları Ekonomiye Kazandırılıyor

Yudum Egemden ve Tohum Derneği, Delice zeytin ağaçlarını ekonomiye kazandırıyor  Savola Gıda bünyesinde bulunan Yudum Egemden zeytinyağı markası ile Tohum Eğitim ve Doğa Derneği sosyal sorumluluk projesi kapsamında yabani Delice Zeytinleri aşılanarak ekonomiye...

Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali

Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali

Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali   Dünya Bankası’nın en rekabetçi 7 şehirden biri olarak seçtiği, UNESCO’nun 116 şehir arasında gastronomi alanında Yaratıcı Şehirler Ağı’nda (UCCN) Türkiye’yi temsil eden ilk şehir olan Gaziantep, dünyanın en önemli...

Süt Gerçekleri

Süt Gerçekleri

Süt Gerçekleri   Geçtiğimiz günlerde katıldığım Esra Ceyhan moderatörlüğünde gerçekleşen, Prof.Dr. Neriman İnanç hanımın tüm sorularımızı cevapladığı süt gerçeklerini öğrendiğim bir event'e katıldım ve sizlerle o gün edindiğim bilgileri paylaşmak istiyorum....

0/5 (0 Reviews)

Pin It on Pinterest

Share This