Balsamic Sirkeli Mantar Tarifi
Kaç Kişilik?
6
Hazırlama Süresi
25 dakika
Kalori
89
Öğün
Akşam Yemeği
Balsamic Sirkeli Mantar Nasıl Hazırlanır?
Balsamic sirkeli mantar tarifi çok çok basit aynı zamanda her türlü et ve tavuk yemeklerinizin yanında servis edebileceğiniz lezzetli bir garnitür. Sirke sizi korkutmasın pişme esnasında kokusu hiç kalmıyor ve hafif ekşi lezzeti ile mantara çok hoş bir lezzet katıyor.
Sevgiyle kalın…
Balsamic Sirkeli Mantar İçin Gerekli Malzemeler
- 500-600 gr mantar (istediğiniz mantar çeşidi kullanabilirsiniz)
- 1 adet soğan
- 1 çorba kaşığı balsamic sirke
- biraz deniz tuzu
- 1 diş sarımsak
- 3 çorba kaşığı sızma zeytinyağ
- taze kekik
- karabiber
Balsamic Sirkeli Mantar Besin Değerleri (1 Kişi)
Adım Adım Balsamic Sirkeli Mantar Tarifi
2 Yorumlar
Bir İçerik Gönder
Bu Tarifi Yapanlar
Benzer Tarifler
Kereviz Pane Tarifi, Nasıl Yapılır?
Kereviz Pane Tarifi, ister sıcak ister soğuk olarak yiyebileceğiniz bir lezzet. Bu lezzete kereviz sevmeyene sevdiren kereviz tarifi diyorum.
Mantar Dolması Tarifi (Ispanaklı)
Mantar dolması (Ispanaklı). Mantar sevdiğim lezzetlerden bir tanesi. İçine biraz tereyağı koyup fırına verip yiyebilir veya bu tarifte olduğu gibi içine
Fırında Karnabahar Kızartması
İlkbaharın en güzel lezzetlerinden biri kesinlikle karnabahar. Hem hafif, hem sağlıklı, ama aynı zamanda karnabaharı kızartarak eşsiz bir lezzet elde edeceğiniz Fırında Karnabahar Kızartması sizlerle.
Sizin tariflerinizi okumak çok zevkli.
Süperr