Orijinal Magnolia
Videolu Tarif
Sütlü tatlı sevenler için harika bir tarif…
Kaç Kişilik?
8
Hazırlama Süresi
50 dakika
Kalori
Öğün
Çay Saati
Orijinal Magnolia Tarifi
Tarif: Sibel Yalçın
Orijinal Magnolia Tarifi
Sütlü tatlı sevenleri için ara katlarındaki bisküvi ve ister çilekli, ister muzlu hazırlayabileceğiniz çok hafif bir tatlı tarifi.
Ağır akşam yemeklerinden sonra hafif bir tatlı servis etmek isterseniz veya kahve yanına çok yakışan bu sütlü tatlı tarifi favoriniz olacak.
Sevgiyle kalın…
Magnolia nasıl yapılır?
Orijinal Magnolia Tarifi

- 1 lt süt
- 2 yumurta sarısı
- 2 çay bardağı toz şeker
- 2 yemek kaşığı buğday nişastası
- 2 tepeleme yemek kaşığı un
- 1 paket vanilya
- 200 ml krema
- 1 paket kakaolu petibör bisküvi (istediğiniz bir bisküviyi kullanabilirsiniz)
- Biraz fındık (isteği bağlı)
- Meyve
Adım Adım Tarif
Adım 1: Tencereye nişasta, un, yumurta ve şekeri alın çırpma teli ile karıştırıp yavaş yavaş sütü ekleyin.
Adım 2: Ocağı açın orta ateşte koyulaşıp kaynamaya başlayana kadar karıştırarak pişirin. Kapatmadan önce vanilyayı ekleyin.
Adım 3: Soğutmak için tepsiye dökün karıştırarak hem soğutun hem kabuk tutmasını engelleyin.
Adım 4: Tamamen soğuyunca karıştırma kabına alın mikserle 5 dakika karıştırın. Karıştırma oda sıcaklığındaki kremayı ekleyin.
Adım 5: Bisküviyi blender dan geçirin bu esnada lezzet versin diye isterseniz içine fındık koyup birlikte blender dan geçirebilirsiniz.
Adım 6: Servis edeceğiniz bardağın en altına bisküvi koyup bastırın, kenarlarına meyve dilimleri koyup ortasına meyvelerin üzerine gelecek kadar muhallebi koyun. Bir kaç kez tezgaha vurun üzerine tekrar bisküvi koyup elinizle bastırın. Muhallebi koyun bardağı bir kaç kez tezgaha vurun en son bisküvi koyup üzerine bastırın. Bisküvi ve muhallebi bitene kadar bu şekilde bardaklara sunum yapın.
Adım 7: En az 4-5 saat buzdolabında bekletin. Bir gece beklerse daha güzel oluyor servisten önce istediğiniz gibi süsleyerek servis edebilirsiniz. Afiyet olsun…
Bu Tarifi Yapanlar
Benzer Tarifler
Pastane Usulü Supangle Tarifi
Supangle Videolu Tarif Pastane de yediğiniz supangle den daha lezzetli supangle tarifi... Kaç Kişilik? 6-8 Hazırlama Süresi 60 dakikaKalori Öğün Çay Saati Gerçek Supangle Tarifi Tarif: Sibel Yalçın Çikolata sevenler için Pastane usulu Supangle tarifi...
En Lezzetli Kupta Tiramisu Tarifi
Kupta Tiramisu Videolu Tarif Tiramisu sevenler kupta sunumunu da eminim çok beğenecek... Kaç Kişilik? 6 Hazırlama Süresi 40 dakika Kalori Öğün Çay Saati Kupta Tiramisu Tarifi Tarif: Sibel Yalçın Çok kısa sürede Kupta Tiramisu yapabilirsiniz. Tabi artık...
Nişastasız Sütlaç Tarifi
Nişastasız Sütlaç Videolu Tarif Nişasta kullanmadan tam kıvamında Sütlaç Tarifi. Kaç Kişilik? 6 Hazırlama Süresi 120 dakika Kalori Öğün Çay Saati Sütlaç Tarifi Tarif: Sibel Yalçın Nişasta kullanmadan tam kıvamında Sütlaç tarifi. Sütlaç tarifinde...
0 Yorum