Orijinal Magnolia

Videolu Tarif

Sütlü tatlı sevenler için harika bir tarif…

Kaç Kişilik?

8

Hazırlama Süresi

50 dakika

Kalori

 

Öğün

Çay Saati

Orijinal Magnolia Tarifi

Tarif: Sibel Yalçın

Orijinal Magnolia Tarifi

Sütlü tatlı sevenleri için ara katlarındaki bisküvi ve ister çilekli, ister muzlu hazırlayabileceğiniz çok hafif bir tatlı tarifi.

Ağır akşam yemeklerinden sonra hafif bir tatlı servis etmek isterseniz veya kahve yanına çok yakışan bu sütlü tatlı tarifi favoriniz olacak.

Sevgiyle kalın…

Magnolia nasıl yapılır?

Orijinal Magnolia Tarifi

Nis 20, 2020 | Sütlü Tatlılar | 0 yorum

İçindekiler
  • 1 lt süt
  • 2 yumurta sarısı
  • 2 çay bardağı toz şeker
  • 2 yemek kaşığı buğday nişastası
  • 2 tepeleme yemek kaşığı un
  • 1 paket vanilya
  • 200 ml krema
  • 1 paket kakaolu petibör bisküvi (istediğiniz bir bisküviyi kullanabilirsiniz)
  • Biraz fındık (isteği bağlı)
  • Meyve

Adım Adım Tarif

Adım 1: Tencereye nişasta, un, yumurta ve şekeri alın çırpma teli ile karıştırıp yavaş yavaş sütü ekleyin.

Adım 2: Ocağı açın orta ateşte koyulaşıp kaynamaya başlayana kadar karıştırarak pişirin. Kapatmadan önce vanilyayı ekleyin.

Adım 3: Soğutmak için tepsiye dökün karıştırarak hem soğutun hem kabuk tutmasını engelleyin.

Adım 4: Tamamen soğuyunca karıştırma kabına alın mikserle 5 dakika karıştırın. Karıştırma oda sıcaklığındaki  kremayı ekleyin.

Adım 5: Bisküviyi blender dan geçirin bu esnada lezzet versin diye isterseniz içine fındık koyup birlikte blender dan geçirebilirsiniz.

Adım 6: Servis edeceğiniz bardağın en altına bisküvi koyup bastırın, kenarlarına meyve dilimleri koyup ortasına meyvelerin üzerine gelecek kadar muhallebi koyun. Bir kaç kez tezgaha vurun üzerine tekrar bisküvi koyup elinizle bastırın. Muhallebi koyun bardağı bir kaç kez tezgaha vurun en son bisküvi koyup üzerine bastırın. Bisküvi ve muhallebi bitene kadar bu şekilde bardaklara sunum yapın.

Adım 7: En az 4-5 saat buzdolabında bekletin. Bir gece beklerse daha güzel oluyor servisten önce istediğiniz gibi süsleyerek servis edebilirsiniz. Afiyet olsun…

0 Yorum

Bir İçerik Gönder

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Bu Tarifi Yapanlar

Tariflerimi deneyin instagram hesabınızdan #sibelyalcin etiketi ile paylaşın ve instagram dm den bana görsel yollayın. Size bu bölümde yer vereyim.
“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed orci risus, tempus eget odio vel, interdum rutrum augue. Fusce suscipit vulputate ipsum id pulvinar. Nunc tristique sapien a mi sagittis facilisis. Vivamus vitae lobortis massa.”

Benzer Tarifler

Süt Helvası Tarifi

Süt Helvası Tarifi

Süt Helvası Tarifi (Videolu Tarif)Bursa yöremizin meşhur süt helvası tarifi...Kaç Kişilik? 5-6Hazırlama Süresi 40 dakikaKalori ———Öğün Çay Saati Süt Helvası Tarifi  Tarif: Sibel Yalçın Bursa yöremize ait olan meşhur Süt helvası tarifini sizlerle paylaşmak istedim....

Pişirmeden Sütlü Tatlı Tarifi

Pişirmeden Sütlü Tatlı Tarifi

Pişmeyen Sütlü Tatlı (Videolu Tarif) Çok kısa sürede meyveli sütlü tatlı yapacaksınız...Kaç Kişilik? 4Hazırlama Süresi 30 dakikaKalori ———Öğün Çay Saati Pişirmeden Sütlü Tatlı Tarifi   Tarif: Sibel Yalçın Sütlü tatlı sevip, uzunca ocak başında pişirmek istemeyenler...

Pastane Usulü Supangle Tarifi

Pastane Usulü Supangle Tarifi

Supangle Videolu TarifPastane de yediğiniz supangle den daha lezzetli supangle tarifi...Kaç Kişilik? 6-8Hazırlama Süresi 60 dakikaKalori  Öğün Çay Saati Gerçek Supangle Tarifi  Tarif: Sibel Yalçın Çikolata sevenler için Pastane usulu Supangle tarifi...

0/5 (0 Reviews)

Pin It on Pinterest

Share This