Orijinal Magnolia

Videolu Tarif

Sütlü tatlı sevenler için harika bir tarif…

Kaç Kişilik?

8

Hazırlama Süresi

50 dakika

Kalori

 

Öğün

Çay Saati

Orijinal Magnolia Tarifi

Tarif: Sibel Yalçın

Orijinal Magnolia Tarifi

Sütlü tatlı sevenleri için ara katlarındaki bisküvi ve ister çilekli, ister muzlu hazırlayabileceğiniz çok hafif bir tatlı tarifi.

Ağır akşam yemeklerinden sonra hafif bir tatlı servis etmek isterseniz veya kahve yanına çok yakışan bu sütlü tatlı tarifi favoriniz olacak.

Sevgiyle kalın…

Magnolia nasıl yapılır?

Orijinal Magnolia Tarifi

Nis 20, 2020 | Sütlü Tatlılar | 0 yorum

İçindekiler
  • 1 lt süt
  • 2 yumurta sarısı
  • 2 çay bardağı toz şeker
  • 2 yemek kaşığı buğday nişastası
  • 2 tepeleme yemek kaşığı un
  • 1 paket vanilya
  • 200 ml krema
  • 1 paket kakaolu petibör bisküvi (istediğiniz bir bisküviyi kullanabilirsiniz)
  • Biraz fındık (isteği bağlı)
  • Meyve

Adım Adım Tarif

Adım 1: Tencereye nişasta, un, yumurta ve şekeri alın çırpma teli ile karıştırıp yavaş yavaş sütü ekleyin.

Adım 2: Ocağı açın orta ateşte koyulaşıp kaynamaya başlayana kadar karıştırarak pişirin. Kapatmadan önce vanilyayı ekleyin.

Adım 3: Soğutmak için tepsiye dökün karıştırarak hem soğutun hem kabuk tutmasını engelleyin.

Adım 4: Tamamen soğuyunca karıştırma kabına alın mikserle 5 dakika karıştırın. Karıştırma oda sıcaklığındaki  kremayı ekleyin.

Adım 5: Bisküviyi blender dan geçirin bu esnada lezzet versin diye isterseniz içine fındık koyup birlikte blender dan geçirebilirsiniz.

Adım 6: Servis edeceğiniz bardağın en altına bisküvi koyup bastırın, kenarlarına meyve dilimleri koyup ortasına meyvelerin üzerine gelecek kadar muhallebi koyun. Bir kaç kez tezgaha vurun üzerine tekrar bisküvi koyup elinizle bastırın. Muhallebi koyun bardağı bir kaç kez tezgaha vurun en son bisküvi koyup üzerine bastırın. Bisküvi ve muhallebi bitene kadar bu şekilde bardaklara sunum yapın.

Adım 7: En az 4-5 saat buzdolabında bekletin. Bir gece beklerse daha güzel oluyor servisten önce istediğiniz gibi süsleyerek servis edebilirsiniz. Afiyet olsun…

0 Yorum

Bir İçerik Gönder

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Bu Tarifi Yapanlar

Tariflerimi deneyin instagram hesabınızdan #sibelyalcin etiketi ile paylaşın ve instagram dm den bana görsel yollayın. Size bu bölümde yer vereyim.
“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed orci risus, tempus eget odio vel, interdum rutrum augue. Fusce suscipit vulputate ipsum id pulvinar. Nunc tristique sapien a mi sagittis facilisis. Vivamus vitae lobortis massa.”

Benzer Tarifler

Nişastasız Sütlaç Tarifi

Nişastasız Sütlaç Tarifi

Nişastasız Sütlaç Videolu Tarif Nişasta kullanmadan tam kıvamında Sütlaç Tarifi. Kaç Kişilik? 6 Hazırlama Süresi 120 dakika Kalori  Öğün Çay Saati Sütlaç Tarifi   Tarif: Sibel Yalçın Nişasta kullanmadan tam kıvamında Sütlaç tarifi. Sütlaç tarifinde...

Raffaello Muhallebisi

Raffaello Muhallebisi

Raffaello Muhallebisi Videolu TarifYumuşacık lezzeti, çok kolay yapılışı ile Raffaello Muhallebisi...Kaç Kişilik? 8Hazırlama Süresi 40 dakikaKalori  Öğün Çay Saati Raffaello Muhallebisi Tarifi  Tarif: Sibel Yalçın Raffaello Muhallebisi tarifi hem yapılışının...

Kolay Krem Karamel Tarifi

Kolay Krem Karamel Tarifi

Krem Karamel Tarifi Videolu Tarif Yumurta kokmayan pratik Krem karamel tarifi... Kaç Kişilik? 6-8 Hazırlama Süresi 40 dakika Kalori   Öğün Çay Saati Krem Karamel Tarifi   Tarif: Sibel YalçınYalancı Krem Karamel dense de tadı hiç yalancı değil:)Sütlü tatlı...

0/5 (0 Reviews)

Pin It on Pinterest

Share This