Başlık

Arnavut Ciğeri Tarifi

Arnavut Ciğeri Tarifi

Arnavut Ciğeri Tarifi Arnavut ciğeri benim en sevdiğim yemek tariflerinden biridir. Helede yanına yapacağınız soğan salatası ile. Aynı zamanda yapılışı da çok zaman almıyor. Kaç Kişilik? 6-8 Hazırlama Süresi 30 dakika Kalori 689 Öğün Akşam Yemeği Arnavut Ciğeri...

İçi Havuçlu Patates Salatası Tarifi

İçi Havuçlu Patates Salatası Tarifi

İçi Havuçlu Patates Salatası Patatesi sevmeyen var mı? pek zannetmiyorum. Kaç Kişilik? 8-10 Hazırlama Süresi 60 dakika Kalori   Öğün Çay Saati İçi Havuçlu Patates Salatası  Patatesi sevmeyen var mı? pek zannetmiyorum. Bir de ne bereketli bir sebzedir, ana...

Derya’nın Dünyası

Derya’nın Dünyası

Derya'nın Dünyası Tv Programı Katıldığım Tv Programı... Derya'nın DünyasıEvet bugün günlerden Deryanın Dünyası. Bundan sonra bir aksilik olmaz ise her hafta cuma günü Kanal Türk ekranlarına saat 12:50’de Deryanın Dünyası Programında sizlerle birlikte olacağım, sizleri...

Kütük Pasta Tarifi

Kütük Pasta Tarifi

Kütük Pasta Tarifi 2014’ün ilk gününde bu yıl yılbaşı akşamı için yaptığım Kütük Pasta tarifini sizlerle paylaşmak istedim. Kaç Kişilik? 14-16 Hazırlama Süresi 60 dakika Kalori   Öğün Çay Saati Kütük Pasta Tarifi   2014’ün ilk gününde bu yıl yılbaşı akşamı...

Çam Ağacı Tuzlu Atıştırmalık

Çam Ağacı Tuzlu Atıştırmalık

Çam Ağacı Atıştırmalık (videolu tarif)Yıl başı akşamı sofranızı süsleyecek güzel bir tuzlu atıştırmalık tarif.Kaç Kişilik? 12 Hazırlama Süresi 20 dakika Kalori   Öğün Akşam YemeğiÇam Ağacı Atıştırmalık Tarifi  Tarif: Sibel Yalçın Yıl başı akşamı sofranızı...

Derya’nın Dünyası

Derya’nın Dünyası

Derya'nın Dünyası Tv Programı Katıldığım Tv Programı... Derya'nın DünyasıBu gün 12:50 de Kanal Türk’de Deryanın Dünyası Programında sizlerle Elmalı tatlı tarifi ve yılbaşı akşam sofranızı lezzetlendirecek kolay bir atıştırmalık hazırladım. Tarifler için aşağıdaki...

Dört Yapraklı Yonca

Dört Yapraklı Yonca

Dört Yapraklı Yonca Videolu TarifYapılışı çok keyifli görüntüsü ve lezzeti muhteşem bir tarif... Kaç Kişilik? 20 Hazırlama Süresi 60 dakika Kalori  Öğün Çay Saati Dört Yapraklı Yonca  Tarif: Sibel Yalçın Biz görüntüsünü ve lezzetini çok beğendik. Çay saatleriniz...

Derya’nın Dünyası

Derya’nın Dünyası

Derya'nın Dünyası Tv Programı Katıldığım Tv Programı... Derya'nın DünyasıBugün günlerden Derya’nın Dünyası Kanal Türk de saat 12:50 de güzel bir lezzet paylaştım. Evet bugün de bir programı bitirdik İnşallah kısmet olursa önümüzdeki haftadan itibaren her cuma Deryanın...

The İstanbul Edition

The İstanbul Edition

The İstanbul EditionGeçtiğimiz hafta Pal İletişimden Çimen Alganer’in davetiyle İstanbul’da Leventte bulunan The Istanbul EDITION Otelini ve otelin içinde bulunan İtalyan Restaurant Cipriani ziyaret ettik. Bu ziyaretimizde İtalyan Şef Domenico Tonin, Restaurant Müdürü...

Derya’nın Dünyası

Derya’nın Dünyası

Derya'nın Dünyası Tv Programı Katıldığım Tv Programı... Derya'nın DünyasıDerya Baykal ile Derya'nın Dünyasında bugün yaptığım lezzetleri kaçıranlar veya tariflerin videolu anlatımlarını görmek isteyenler için videosunu yayınlıyorum… Malzeme listeleri için aşağıdaki...

Yassı Kadayıf (Taş Kadayıf)

Yassı Kadayıf (Taş Kadayıf)

Başta doğu bölgelerimiz olmak üzere Yassı Kadayıf kültürümüzün bir çok noktasında yer alan muhteşem bir tatlı. Taş Kadayıf olarak bilinen bu muhteşem lezzet sizlerle.

Derya’nın Dünyası

Derya’nın Dünyası

Derya'nın Dünyası Tv Programı Katıldığım Tv Programı... Derya'nın DünyasıBugün 12:45 de Kanal Türk ekranlarında Derya'nın Dünyası programında iki nefes lezzet hazırladım. Tarifleri fırsat buldukça sizlerle bloğumda da paylaşıyorum. Aynı zamanda program videosunda...

Ev Sahibiniz Hakkında

Merhabalar, yemek pişirmeyi ve hobilere olan merakımdan dolayı bu siteyi kurarak sizlerle paylaşımda bulunmak istedim. Mutfağımda pişen lezzetleri ve zaman zaman hobilerimi sizlerle paylaşıyor olacağım. Umuyorum sanal evimde hep birlikte güzel vakit geçiririz. Beni aşağıdaki linklerden takip edebilir ve Derya Baykal'ın Tv programlarında izleyebilirsiniz.

Güzel paylaşımlarda bulunmak dileğimle.

Sevgiyle kalın...