En Doğru Saklama Yöntemleri ile Sebzeler Kış İçin Nasıl Hazırlanır?

Yazın en tatlı telaşlarından biridir mevsimi gelen sebze ve meyveleri kış için hazırlamak.

Tabi her sebzenin ve meyvenin kış için hazırlama yöntemleri farklı farklıdır.

Konserve olarak veya difriz de saklayarak bu hazırlıkları yapabilirsiniz.

Kış için hazırladığım tüm sebzeleri nasıl sakladığım sizlerle tek videoda paylaşmak istedim.

Bezelye, barbunya, patlıcan, dolmalık biber, taze fasulye, domates gibi bir çok sebzenin doğru saklama yöntemlerini bu videoda bulabilirsiniz.

Videoyu izleyerek bütün sebzelerin saklama yöntemlerini tek videoda izleyebilirsiniz…

KIŞLIK MENEMEN NASIL HAZIRLANIR

DOLMALIK BİBER DİFRİZDE NASIL SAKLANIR

DOMATES NASIL DİFRİZDE SAKLANIR

KARNIYARIK NASIL HAZIRLANIR

SALATALAR İÇİN KÖZLENMİŞ BİBER VE PATLICAN NASIL DİFRİZDE SAKLANIR

TAZE FASULYE NASIL DİFRİZDE SAKLANIR

BARBUNYA NASIL DİFRİZE KALDIRILIR

BEZELYE NASIL DİFRİZE KALDIRILIR

tarafından | Ağu 30, 2019 | Yemekler | 0 yorum

Benzer Yazılar

Şıhıl Mahşi Tarifi (Videolu Tarif)

Şıhıl Mahşi Tarifi (Videolu Tarif)

Şıhıl Mahşi Tarifi (Videolu Tarif)     Kaç Kişilik? 6 Hazırlama Süresi 60 dakika Kalori ——— Öğün Yemek Saati Şıhıl Mahşi Tarifi  Tarif: Sibel Yalçın Şıhıl Mahşi Tarifi dolmaların şahı ünvanını sonuna kadar hak eden yemek tarifi.  Mahşi arapçada dolma demek....

Kara Lahana Sarması (videolu tarif)

Kara Lahana Sarması (videolu tarif)

Kara Lahana Sarması Tarifi (Videolu Tarif)Kaç Kişilik? 4-6Hazırlama Süresi 60 dakikaKalori ———Öğün Yemek SaatiKara Lahana Sarması Tarifi  Tarif: Sibel Yalçın Sarma bizim evin en çok sevilen yemeklerinden bir tanesi. Yaprak, lahana, pazı veya karalahana sarması denince...

Pırasa Köftesi Nasıl Yapılır?

Pırasa Köftesi Nasıl Yapılır?

Pırasa Köftesi Tarifi (Videolu Tarif)   Kaç Kişilik? 3-4Hazırlama Süresi 40 dakikaKalori ———Öğün Yemek SaatiPırasa Köftesi Tarifi  Tarif: Sibel Yalçın Köfte sevenler için çok lezzetli olduğunu düşündüğüm Pırasa Köftesi tarifi paylaşmak istedim. Özellikle...

1/5 (1 Review)

Pin It on Pinterest

Share This