Tüyap Palas

İstanbul’en ilk fuar oteli olan Tüyap Palas Otelde geçtiğimiz gün Sevgili Şef Özlem Mekik Bi mutfak ta iki şef in davetiyle blog yazarları olarak bir araya geldik. Tüyap Palas Yiyecek & İçecek Direktörü Erdem DIRBALI önderliğinde, nefis bir öğle yemeği ardından harika Çikolata Workshop’u gerçekleştirdik.
5 Yıldızlı Hizmet, 5 Yıldızlı Ziyafet, 5 Yıldızlı Konfor la 120.000 metre kare kapalı alana sahip Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi içinde yer alan TÜYAP PALAS göl ve deniz manzaralı deluxe & süit odaları ile aynı anda 520 kişiye ev sahipliği yapabiliyor.

“Mükellef Kahvaltı ve Kaliteli Uyku” ilkesinin temel alındığı 5 yıldızlı, 260 odalı otelin Türk ve Dünya Mutfağının eşsiz lezzetlerinin sunulduğu tüm yiyecek ve içecek noktalarında misafirler otel genelinde benimsenmiş mükemmel hizmet anlayışı ve otel dışına çıkmadan doğrudan fuar alanına geçiş imkanı sayesinde Çalışırken Dinlenebilme’nin Konfor ve Kolaylığını bir arada yaşayabiliyor.
2016 yılı itibariyle hizmete alınacak ek 140 oda ile birlikte oda kapasitesini 400’e çıkaracak olan Tüyap Palas, %100 müşteri memnuniyeti anlayışı ve deneyimli ekibi ile misafirlerini ağırlıyor.
Gastronomi dünyasının tanınmış Chef ‘lerinden Erdem Dırbalı ,bir çok ülkenin damak tatlarına hakim uluslar arası yarışmalarda çalıştığı otellere ve ekibine her zaman büyük dereceler kazandırmış. Erdem Dırbalı Tüyap Palas çatısı altında a la carte sunum ayrıcalığını farklı konseptleriyle sektörün önde gelen blogger,yazar ve temsilcilerini ağırladığı öyle yemeği ve çikolata workshop etkinliğinin başlangıcında her sunum için detaylı bilgiler vererek tadım etkinliğine başladık.
Otelin a la carte restoranı Mimoza’nın menüsünde sunulan,
Karides ve Kabaklı Börek eşliğinde Yabani Mantar Çorbası
Çam Fıstıklı Kuzu Kavurmalı Humus
Tereyağlı Acılı Domates Soslu Beğendili Bonfile Dilimleri
Satsuma, Vişne ve Şampanyalı Sorbe
Kök Sebzeli Siyah Pirinç, Brokoli, Kereviz Püresi ve Choron Sos eşliğinde Somon Tava
Frambuaz Soslu Vanilyalı & Tarçınlı Panna Cotta Öğle yemeğinde tatma şansı bulduğumuz lezzetlerin isimleri. Tabi eşsiz sunumları ile mutfak ekibini unutmamak lazım.
Bizler için hazırlanan nefis öğle yemeğinden sonra sıra Çikolata Workshop’unda idi. Çikolata sevmeyen mutlaka vardır ama azınlıkta olduğuna eminim. Bende bir çikolata sever olarak birbirinden lezzetli çikolataların yapım aşamalarını ve ardından bizlerinde yaptığı çikolatalar ile bu harika günü tamamlamış olduk. Bu keyifli günde emeği geçen herkese tek tek teşekkür ediyorum. Sevgiyle kalın…

Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi
Tüyap Fair, Convention and Congress Center
34500 Büyükçekmece, İstanbul, Türkiye / Turkey
+ 90 212 867 1414 – 867 1430

Benzer Yazılar

Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali

Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali

Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali   Dünya Bankası’nın en rekabetçi 7 şehirden biri olarak seçtiği, UNESCO’nun 116 şehir arasında gastronomi alanında Yaratıcı Şehirler Ağı’nda (UCCN) Türkiye’yi temsil eden ilk şehir olan Gaziantep, dünyanın en önemli...

Süt Gerçekleri

Süt Gerçekleri

Süt Gerçekleri   Geçtiğimiz günlerde katıldığım Esra Ceyhan moderatörlüğünde gerçekleşen, Prof.Dr. Neriman İnanç hanımın tüm sorularımızı cevapladığı süt gerçeklerini öğrendiğim bir event'e katıldım ve sizlerle o gün edindiğim bilgileri paylaşmak istiyorum....

Fairy Platinum Plus

Fairy Platinum Plus

Fairy Platinum Plus   Anti-mat teknolojisi ile mutfakta kullandığımız tencereden tavaya özelikle yıllar içinde matlaşmaya başlayan çelik ürünlerin temizliğinde yeni gibi tertemiz sloganı ile yola çıkan Fairy yeni ürünü Platinum Plus etkinliğinden bilgiler ve...

0/5 (0 Reviews)

Pin It on Pinterest

Share This