Samsung Mutfakta

Samsun Türkiye‘nin ev sahibliğinde Samsung Dual Cook fırının tanıtıldığı ve Mutfak Sanatları Akademisinde gerçekleşen Yılbaşı Yemekleri yapımı için bir araya geldik.
Samsung Dual Cook fırınlarda isterseniz tek fırın bölümünde istersenizde Samsung‘un akıllı bölücü özelliği ile fırını iki ayrı bölüme ayırarak kullanabilirsiniz.

Akıllı bölücü ile üst ve alt pişirme bölümleri tat ve kokuların birbirine karışmasını önleyerek aynı anda pişirme özelliğine sahip. İki ayrı tat ve kokuda ki yemeği, tat ve kokuları birbirine karışmadan hem zaman hem de enerjiden tasarruf ederek pişirebilirsiniz.

Konveksiyon ayarına sahip Dual Cook Fırın Konveksiyon ayarına sahip bir fırın. Bu sayede yiyeceklerin daha hızlı ve daha düşük bir sıcaklıkta pişmesini sağlayabilirsiniz. Konveksiyon fırınlar yiyecekleri fırında sıcak hava sirkülasyonu ile pişirmekte ve klasik fırında zaman zaman oluşan dengesiz pişirmeyi ortadan kaldırmaktadır.

Bizde bu keyifli günde Samsung Dual Cook fırının özellikleri öğrendiğimiz gibi birbirinden lezzetli yılbaşı menüsü hazırladık.

Bunlar neler mi?

Trüflü Balkabağı Çorbası (Dolmalık fıstık ve Frenk soğan ile)

Lime soslu Jumbo Karides (Röşte Patates ile)

Beef Wellington (Mantar sos ile)

Çikolatalı Sufle (Vişne sos ve Dondurma ile)

Bu keyifli akşamda emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimle. Sevgiyle kalın…

<div align="center"><script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script><!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- 300x600 --><!-- [et_pb_line_break_holder] --><ins class="adsbygoogle"<!-- [et_pb_line_break_holder] --> style="display:inline-block;width:300px;height:600px"<!-- [et_pb_line_break_holder] --> data-ad-client="ca-pub-3427167510343445"<!-- [et_pb_line_break_holder] --> data-ad-slot="4132713615"></ins><!-- [et_pb_line_break_holder] --><script><!-- [et_pb_line_break_holder] -->(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});<!-- [et_pb_line_break_holder] --></script></div>

Benzer Yazılar

Delice Zeytin Ağaçları Ekonomiye Kazandırılıyor

Delice Zeytin Ağaçları Ekonomiye Kazandırılıyor

Yudum Egemden ve Tohum Derneği, Delice zeytin ağaçlarını ekonomiye kazandırıyor  Savola Gıda bünyesinde bulunan Yudum Egemden zeytinyağı markası ile Tohum Eğitim ve Doğa Derneği sosyal sorumluluk projesi kapsamında yabani Delice Zeytinleri aşılanarak ekonomiye...

Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali

Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali

Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali   Dünya Bankası’nın en rekabetçi 7 şehirden biri olarak seçtiği, UNESCO’nun 116 şehir arasında gastronomi alanında Yaratıcı Şehirler Ağı’nda (UCCN) Türkiye’yi temsil eden ilk şehir olan Gaziantep, dünyanın en önemli...

Süt Gerçekleri

Süt Gerçekleri

Süt Gerçekleri   Geçtiğimiz günlerde katıldığım Esra Ceyhan moderatörlüğünde gerçekleşen, Prof.Dr. Neriman İnanç hanımın tüm sorularımızı cevapladığı süt gerçeklerini öğrendiğim bir event'e katıldım ve sizlerle o gün edindiğim bilgileri paylaşmak istiyorum....

0/5 (0 Reviews)

Pin It on Pinterest

Share This