Peynirli Kırmızı Biber Kızartması

Peynirli Biber Kızartması yiyenlere sürpriz olacak bir lezzet…

Kaç Kişilik?

6

Hazırlama Süresi

60 dakika

Kalori

529

Öğün

Akşam Yemeği

Peynirli Biber Kızartması

Tarif: Sibel Yalçın

Peynirli Biber Kızartması yiyenlere sürpriz olacak bir lezzet. Ben zaten kırmızı biberi çok severim özellikle közlenmiş halini. Salatadan, yemeklere veya biraz dan size tarifini vereceğim garnitür haliyle de çok seviyorum:) Yazdan hazırlayıp difrize konulan kırmızı veya kalın kabuklu yeşil biberleri kışında bu şekilde hazırlayarak misafirlerinize ikram edebilirsiniz. Ben bu sefer yalnızca kırmızı biberle yaptım. Kalın kabuklu ama mümkün olduğunca küçük boyutlarda tercih ettim aynı şekilde yeşil biber bulursanız karışık olarak yapabilirsiniz.

Sevgiyle kalın…

İçindekiler

  • 6 adet kırmızı biber
  • 1 adet yumurta
  • yarım su bardağı un
  • yarım su bardağı galeta unu
  • 1 çorba kaşığı susam
  • 6 dilim biberin büyüklüğüne göre kaşar peynir
  • kızartmak için sıvı yağ
  • tuz
<div align="center"><script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script><!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- 300x600 --><!-- [et_pb_line_break_holder] --><ins class="adsbygoogle"<!-- [et_pb_line_break_holder] --> style="display:inline-block;width:300px;height:600px"<!-- [et_pb_line_break_holder] --> data-ad-client="ca-pub-3427167510343445"<!-- [et_pb_line_break_holder] --> data-ad-slot="4132713615"></ins><!-- [et_pb_line_break_holder] --><script><!-- [et_pb_line_break_holder] -->(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});<!-- [et_pb_line_break_holder] --></script></div>

Besin Değerleri (1 Kişi)

Kalori : 529 Kcal

Karbonhidrat : 17.7 g

Protein : 10.4 g

Adım Adım Tarif

Adım 1:Biberleri közleyin bir kase içerisinde biraz üzeri kapalı beklettikten sonra dikkatli bir şekilde kabuklarını soyun.

Adım 2:Daha sonra sap kısmını kesip çekirdek kısmını biberi yırtmadan temizleyin.

Adım 3:İçerisine kaşar peynirini yerleştirin.

Adım 4:Yumurtayı biraz tuz ile çırpın. Bir tabak içerisine un ve bir çimdik tuzu karıştırın.Bir tabak içerisinde galeta unu ve susamı karıştırın.

Adım 5:Biberin ağız kısmını elinizle bastırarak önce una sonra yumurtaya sonrada galeta ununa bulayarak orta sıcaklıkta yağda kızartın.
Afiyet olsun…

0 Yorum

Bir İçerik Gönder

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

<div align="center"><script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script><!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- 300x600 --><!-- [et_pb_line_break_holder] --><ins class="adsbygoogle"<!-- [et_pb_line_break_holder] --> style="display:inline-block;width:300px;height:600px"<!-- [et_pb_line_break_holder] --> data-ad-client="ca-pub-3427167510343445"<!-- [et_pb_line_break_holder] --> data-ad-slot="4132713615"></ins><!-- [et_pb_line_break_holder] --><script><!-- [et_pb_line_break_holder] -->(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});<!-- [et_pb_line_break_holder] --></script></div>

Bu Tarifi Yapanlar

Tariflerimi deneyin instagram hesabınızdan #sibelyalcin etiketi ile paylaşın ve instagram dm den bana görsel yollayın. Size bu bölümde yer vereyim.

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed orci risus, tempus eget odio vel, interdum rutrum augue. Fusce suscipit vulputate ipsum id pulvinar. Nunc tristique sapien a mi sagittis facilisis. Vivamus vitae lobortis massa.”

Benzer Tarifler

Mantar Dolması Tarifi (Ispanaklı)

Mantar Dolması Tarifi (Ispanaklı)

Mantar dolması (Ispanaklı). Mantar sevdiğim lezzetlerden bir tanesi. İçine biraz tereyağı koyup fırına verip yiyebilir veya bu tarifte olduğu gibi içine

Fırında Karnabahar Kızartması

Fırında Karnabahar Kızartması

İlkbaharın en güzel lezzetlerinden biri kesinlikle karnabahar. Hem hafif, hem sağlıklı, ama aynı zamanda karnabaharı kızartarak eşsiz bir lezzet elde edeceğiniz Fırında Karnabahar Kızartması sizlerle.