Metro İle İftar Sofrası

2012 yılı ramazan ayında Metro Market Kurumsal iletişim müdürü Ayla Ceylan ve Bilge Ceylandan gelen mail ile Chef’s Table Mutfak Akademisi ile ilk tanışmam gerçekleşmiş oldu. Metro Marketle ilk tanışmam diyemem çünkü zaman zaman gidip alışveriş yapmışlığım var:) O gün Metro Market ekibi ve Şef Serkan Bozkurt bizleri o kadar güzel ağırladılar ki buradaki yazımda elimden geldiğince bahsetmeye çalışmıştım. Geçen gün mail kutumda yine Metro Marketler grubundan gelen daveti görünce, bir de davet Chef’s Table Mutfak Akademisi’nde olunca hiç tereddütsüz kabul ettim:) Hatta o hafta içerisinde iki davet alıp ikisi de aynı okulda olduğu için kabul ettim:) Ve yine Serkan Bey ve güler yüzlü ekibi Metro Market Kurumsal iletişim müdürü Ayla Ceylan bizleri kapıda karşılayıp hepimizle tek tek ilgilendiler. 2012 tarihinde okul Dikilitaş’ta idi okul yaklaşık iki ay kadar önce yeni mekanı olan Maslak Şişli’de hizmet vermekte. Aynı zamanda Metro Marketler grubu da bünyesine kattığı yeni ürünlerle hizmet vermeye devam etmekte. Tek seferde aradığınız birçok ürünü bulabileceğiniz ve aynı zamanda birçok markette bulamayacağınız ürünleri de Metro’da bulabilirsiniz. Market bünyesinde toptan satış ağırlıklı olduğu için bu yoğun tüketim sayesinde ürünleri taze taze bulmak mümkün. Kısacası hobiniz mutfak ise Metro tam size göre:) Öncelikle Şefimiz le birlikte yeni mekanın bütün katlarını gezdik halen yağlı boya kokuyor o kadar yeni bir bina:)

Her şeyin özene bezene hazırlandığı çok belli hele bir teras katı var ki gidip görseniz bayılırsınız eminim:) Bütün katları gezdikten sonra Şefimizin engin bilgilerinden faydalanmak için Metro Gross Market ürünleriyle yaptığımız tarifimizi başladık. O günün espri konusu tariflerin isimlerinin uzunluğu idi:) Serkan şefimiz haklı olarak içerisinde bulunan ürünlerden isim oluşturuyor ama malzeme listesi uzun olunca haliyle isimdi uzayıp gidiyor:) Belki ismi on kere sormuşuzdur herkes sosyal medyada paylaşabilmek için şefim isim neydi isim derken kimisi ismin başını kimisi sonunu yazmış ve neticede herkesin paylaşımındaki isim farklı olmuş:) İşte geceye ismi ve lezzetiyle damga vuran tarif. Umarım ismi doğru yazmışımdır:) Nar Ekşili Şeftali, Baklava Yufkasında Hellim Peyniri Çilek Dressing ile… Gecemize Şefimizin birbirinden lezzetli tariflerini tadarak ve mangalda pişen lezzetli etleri yiyerek noktayı koyduk:) Şefimiz Serkan Bozkurt, Chef’s Table Mutfak Akademisi ekibi, Metro Marketler kurumsal iletişim müdürü Ayla Ceylan ve Bilge Ceylana bu güzel akşam için çok teşekkür ederim…

Benzer Yazılar

Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali

Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali

Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali   Dünya Bankası’nın en rekabetçi 7 şehirden biri olarak seçtiği, UNESCO’nun 116 şehir arasında gastronomi alanında Yaratıcı Şehirler Ağı’nda (UCCN) Türkiye’yi temsil eden ilk şehir olan Gaziantep, dünyanın en önemli...

Süt Gerçekleri

Süt Gerçekleri

Süt Gerçekleri   Geçtiğimiz günlerde katıldığım Esra Ceyhan moderatörlüğünde gerçekleşen, Prof.Dr. Neriman İnanç hanımın tüm sorularımızı cevapladığı süt gerçeklerini öğrendiğim bir event'e katıldım ve sizlerle o gün edindiğim bilgileri paylaşmak istiyorum....

Fairy Platinum Plus

Fairy Platinum Plus

Fairy Platinum Plus   Anti-mat teknolojisi ile mutfakta kullandığımız tencereden tavaya özelikle yıllar içinde matlaşmaya başlayan çelik ürünlerin temizliğinde yeni gibi tertemiz sloganı ile yola çıkan Fairy yeni ürünü Platinum Plus etkinliğinden bilgiler ve...

0/5 (0 Reviews)

Pin It on Pinterest

Share This