Lav ile Yeniliğe Yer Aç

Mutlaka LAV ın yeni reklamını izlemişsinizdir. Biz kadınları ne kadar güzel anlatıyor:) helede geçtiğimiz günlerde düzenlenen Lav ile yeni bir cam, yeni bir heyecan davetine katıldıktan sonra içimden o kadınlardan biri olmak geçti:) “Yeni bir cam yeni bir heyecan” mottosuyla yola çıkan LAV 4 Aralık 2014’de ünlü mimar Selim Yuhay ile beraber, Raika Restorant’ta yenilenmeye dair ipuçlarını biz blog yazarlarıyla paylaştı tabi bende sizlerle bu güzel günü paylaşmak istiyorum. LAV Pazarlama Müdürü Merve Atis 2014 başında markalarını LAV olarak yenilediklerini ve artık kadınlara çok daha yakın, onların hayatlarında, sofralarında yakın bir arkadaşları olacaklarını söyleyerek markadaki yenilenme ve yeni kampanyayı anlattı. Ardından Selim Yuhay da can kullanımına dair trendler ve renkli sofralar için yaratıcı fikirlerini bizlerle paylaştı. Sofralarda camları klasik, alışılagelmişin dışında kullanmanın fark yaratacağının altını çizen LAV ve Selim Yuhal, farklı kullanımlara dair ipuçlarını aktardı.
İşte bu farklı kullanımları sizlerde evinizde uygulayabilmeniz için bir kaç tanesini sizlerle paylaşmak istiyorum. Su servisini sıra dışı bir şekle büründürmek isterseniz yapmanız gereken ister sürahiye isterseniz de su bardaklarına meyve ve otlar ilave etmek. Geleneksel tatlımız olan komposto ve hoşaf gibi besin değeri yüksek içecekleri daha sık tüketebilmeniz için, sofrada kase yerine bardak bulundurun ve taze otlarla süslediğiniz sürahide servis edin. Bardaktan içmek hem daha kolay hemde taneler ağza geldiğinde daha hoş bir tat bırakacak. Davetlerinizde kavanozlara yerleştirdiğiniz renkli makaronlar hediye etmeniz, unutulmaz bir Jest olur. Sakızlı muhallebiyi likör bardaklarında ikram edin. Üzerlerine zencefilli kurabiye koyarak hafızalarda ve damaklarda hoş bir tat bırakmış olacaksınız. Likör bardaklarını tealight’lık olarak kullanabilirsiniz. Yeni yıl masalarını farklı bir kimliğe büründürün. Rengarenk bardaklara eşlik edecek peçeteler ve çiçekler kullanın. Renk skalasını özellikle altın efektli aksesuarlarla tamamlayabilirsiniz. Meşrubat ikramınızı renkli pipet ve isim etikleri eşlik etsin. Meşrubat servislerini yeşil limonlar eşliğinde kalaylı bakır ve işlemeli tepsilerde yapın. selim yuhay İşte bunlarda LAV ürünleri ile hazırlanmış masalar.
Gecenin sonunda yapılan çekiliş ile Lav ürünlerinden oluşan bir hediye kazanmakta ayrı bir mutluluk oldu. Bu keyifli gün için LAV Pazarlama Müdürü Merve Atis’e, Selim Yuhay’a ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Sizde birbirinden güzel LAV ürünleri görmek ve satın almak için bu linki Lav.com.tr tıklayarak alış veriş yapabilirsiniz…
<div align="center"><script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script><!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- 300x600 --><!-- [et_pb_line_break_holder] --><ins class="adsbygoogle"<!-- [et_pb_line_break_holder] --> style="display:inline-block;width:300px;height:600px"<!-- [et_pb_line_break_holder] --> data-ad-client="ca-pub-3427167510343445"<!-- [et_pb_line_break_holder] --> data-ad-slot="4132713615"></ins><!-- [et_pb_line_break_holder] --><script><!-- [et_pb_line_break_holder] -->(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});<!-- [et_pb_line_break_holder] --></script></div>

Benzer Yazılar

Konya’da Ayçiçeği Hasat Zamanı

Konya’da Ayçiçeği Hasat Zamanı

Türkiye’nin en sevilen ayçiçek yağı Yudum ile Tohum Derneği’nin geçen yıl başlattığı Yerli Ayçiçeği Tohumu Geliştirme ve Çiftçi Destekleme Projesi ikinci yılında Konya’da

Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali

Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali

Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali   Dünya Bankası’nın en rekabetçi 7 şehirden biri olarak seçtiği, UNESCO’nun 116 şehir arasında gastronomi alanında Yaratıcı Şehirler Ağı’nda (UCCN) Türkiye’yi temsil eden ilk şehir olan Gaziantep, dünyanın en önemli...