İglo ile EKS Mutfak Akademisi

Bu hafta sevgili Tijen Aktay’dan gelen bir davetle çok mutlu oldum uzun zamandır görmek istediğim bir akademiyi ve İglo’nun güzel lezzetlerini tatma fırsatını buldum.

Açıkcası giderken bu kadar eğlenceli olacağını düşünmemiştim. Yeni blogger arakadaşlarla tanıştım ve şefimiz Ayşegül Hanım’ın güler yüzü ve hoş sohbetiyle güzel bir akşam geçirdim.

Her zaman güler yüzlü olan Tijen Hanım’ın karşılaması ile tarifleri uygulamaya başladık. Sizlere bugün tariflerin fotoğraflarını yakındada yapılışlarını paylaşacağım.

İlk lezzetimiz İglo taze fasulyeli yoğurt çorbası…

Tarifini burada bulabilirsiniz…

İkinci lezzetimiz. İglo somon kek. Aparatif olarak yapacağınız harika bir lezzet, biz çok beğendik.

Diğer bir lezzetimiz İglo Akdeniz levreği ve Fas usulü kuskus…

Hem pişirilmesinin kolaylığı hem de lezzetinden dolayı harika bir yemek.

Çalışanlar ve çocuğum balık yemiyor diyenler için büyük bir kolaylık.

Öncelikle pişirilmesi 14 dakika ve kılçıksız, pişirilme şekliyle evinizde hiç bir şekilde balık kokusu olmuyor. Özellikle pişirilme de kullanılmak üzere hazırlanan balığın içinde buluduğu poşet ve içindeki sos özel hazırlanmış. Kesinlikle kanserojen hiç bir madde içermiyor ve birde üstüne üstlük mükemmel bir lezzet. Levreği 14 dakika kaynar suda pişiriyorsunuz, tek püf noktası poşetin tamamen suyun içine girmesi, işte bu kadar kolay. Yanına istediğiniz garnitür veya salata ile afiyetle yiyebilirsiniz.

 

Final bu harika lezzetle İglo bebe havuçlu kek ve cevizli dondurma ile yapıldı.

Tarifi buradan bulabilirsiniz…

Bu nefis lezzetleri pişirdik ve hep birlikete güzel bir sohmet eşlinde bitirdik…lezzetleri tadarak tabi güzel bir sohbet eşliğinde bitirdik.

Sevgile Tijen Hanım’a, Şefimiz Ayşegül Hanım’a, İglo ve EKS mutfak akademisinin güler yüzlü ekibine çok teşekkür ediyorum.

Benzer Yazılar

Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali

Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali

Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali   Dünya Bankası’nın en rekabetçi 7 şehirden biri olarak seçtiği, UNESCO’nun 116 şehir arasında gastronomi alanında Yaratıcı Şehirler Ağı’nda (UCCN) Türkiye’yi temsil eden ilk şehir olan Gaziantep, dünyanın en önemli...

Süt Gerçekleri

Süt Gerçekleri

Süt Gerçekleri   Geçtiğimiz günlerde katıldığım Esra Ceyhan moderatörlüğünde gerçekleşen, Prof.Dr. Neriman İnanç hanımın tüm sorularımızı cevapladığı süt gerçeklerini öğrendiğim bir event'e katıldım ve sizlerle o gün edindiğim bilgileri paylaşmak istiyorum....

Fairy Platinum Plus

Fairy Platinum Plus

Fairy Platinum Plus   Anti-mat teknolojisi ile mutfakta kullandığımız tencereden tavaya özelikle yıllar içinde matlaşmaya başlayan çelik ürünlerin temizliğinde yeni gibi tertemiz sloganı ile yola çıkan Fairy yeni ürünü Platinum Plus etkinliğinden bilgiler ve...

0/5 (0 Reviews)

Pin It on Pinterest

Share This