Frambuaz Sosu Tarifi
Kaç Kişilik?
8
Hazırlama Süresi
30 dakika
Kalori
64
Öğün
Çay Saati
Frambuaz Sosu Tarifi
Yapımı çok basit, sütlü tatlılarınıza lezzet verecek bir sos tarifi. Frambuaz Sosu koyu kıvamlı isterseniz pişirme esnasında 1 silme çorba kaşığı nişasta eklemeniz yeterli ben tatlı üzerinde akışkan bir kıvamda olmasını istediğim için nişasta eklemedim. Dondurulmuş veya taze kullanabilirsiniz dondurulmuş kullandığınızda hiç çözülmeden direk tencereye alın ve blenderden geçirmenize gerek kalmadan piştikten sonra çatalla ezmeniz yeterli.
Sevgiyle kalın…

Frambuaz Sosu Tarifi İçin Gereken Malzemeler
- 800 gr frambuaz (hangi tatlıda kullanacağınıza göre miktar değişebilir ben dikdörtgen borcamda pişirdiğim tatlı üzerine dökmek üzere bu ölçüde yaptım)
- 1-1,5 su bardağı toz şeker
- arzuya göre 1 paket vanilya

Frambuaz Sosu Besin Değerleri (1 Kişi)

Adım Adım Frambuaz Sosu Tarifi
Afiyet olsun…
Bu Tarifi Yapanlar
Benzer Tarifler
Çıtır Yufkalı Havuçlu Kabak Salatası Tarifi
Çıtır Yufkalı Havuçlu Kabak Salatası Tarifi, çok hafif bir salata tarifi. Özellikle üzerine hazırlanan çıtır yufkayı mutlaka denemenizi tavsiye ederim.
Kıymalı Soğan Dolması Tarifi, Nasıl Yapılır?
Soğan Dolması, daha önce yemediyseniz mutlaka denemeniz gereken lezzetlerden biri. Kıymalı soğan dolması yöresel lezzetlerimizden. Şimdi çok az malzemeyle
Efi Badem Kurabiyesi Tarifi
Gökçeada’nın meşhur Efi Badem Kurabiyesini evinizde hem çok kısa bir sürede, hem çok az maliyetle siz yapabilirsiniz. Efi badem kurabiyesi bildiğiniz
0 Yorum