Tefal Actifry
2014 ün son ayı arda arda etkinliklerle geçti işte bunlardan bir tanesi de ActFiry’de balık olsam etkinliği idi. İşte Şeyda Çoşkun’un katıldığı ve birbirinden lezzetli, sağlıklı pişirilmiş balıklar, salatalar ile lezzetlenmiş bol sohbetli bir günün paylaşımları.
Tabi ki masada sohbetin ana konusu sağlıklı beslenmek ve nasıl kilo verileceği idi. Şu bir gerçek ki yiyerek zayıf lanmıyor. Keşke öyle bir şey olsa değil mi? Ama yediklerimizi dikkat etmemiz dozunda yememiz çok önemli tabi sağlıklı pişirilme side. Şeyda Çoşkun bizlere bir çok bilgi verdi ama herkesiz vücut yapısına, fiziksel activitelerine, hastalıklarına göre bu bilgiler değişeceği için buradan paylaşmak ve yanlış bilgilendirmek istemiyorum. Zayıflama söz konusu olduğunda mutlaka bir doktordan tavsiye alınması gerektiği düşüncesindeyim. Ama sağlıklı beslenmek az yağ tüketmek herkes için geçerli ve sizde Tefal ActiFry ile bir kaşık yağ mucizesini keşfede bilir hem sağlıklı hem de lezzetli yemekler hazırlayabilirsiniz.
Yalnız biz hanımların en büyük sıkıntısı balık pişirilirken evin kokmasıdır. İstediğiniz kadar mutfak kapısını kapatın, mutfağın camını kapısını açın, sirkeler kaynatın yinede bir koku kalıyor. Helede kızartma yaptıysanız işte bu yağsız hem sağlıklı hemde evi kokutmadan balık pişirmenin en güzel yolu Tefal ActiFry den geçiyor. Biz bu etkinlikten hamsi, somon, levrek, istavrit gibi bir çok balık çeşidini çok az yağ veya hiç yağsız olarak pişirilmişlerini yedik ve hepside gayet lezzetliydi. Bu ürünle yalnızca balık pişirmiyorsunuz. Kabak tatlısınıdan, kesnaneye, çiğerden istediğiniz et yemeğine ve börek de dahil olmak üzere bir çok lezzeti tefal ActiFry de pişirmeniz mümkün. Bu ürüne Tefal mağazalarından veya Tefal Shop internet sitelerinden sahip olabilirsiniz. Bu güzel etkinlik için Tefal ailesine, Şeyda Çoşkun’a ve emeği geçen herkese teşekkür ederim…
Benzer Tarifler
Konya’da Ayçiçeği Hasat Zamanı
Türkiye’nin en sevilen ayçiçek yağı Yudum ile Tohum Derneği’nin geçen yıl başlattığı Yerli Ayçiçeği Tohumu Geliştirme ve Çiftçi Destekleme Projesi ikinci yılında Konya’da
Delice Zeytin Ağaçları Ekonomiye Kazandırılıyor
Savola Gıda bünyesinde bulunan Yudum Egemden zeytinyağı markası ile Tohum Eğitim ve Doğa Derneği sosyal sorumluluk projesi kapsamında yabani Delice Zeytinleri
Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali
Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali Dünya Bankası’nın en rekabetçi 7 şehirden biri olarak seçtiği, UNESCO’nun 116 şehir arasında gastronomi alanında Yaratıcı Şehirler Ağı’nda (UCCN) Türkiye’yi temsil eden ilk şehir olan Gaziantep, dünyanın en önemli...