Vişne Reçeli Tarifi
(Videolu)
Kaç Kişilik?
20
Hazırlama Süresi
60 dakika
Kalori
Öğün
Kahvaltı
Vişne Reçeli Tarifi
Tarif: Sibel Yalçın
Tamda mevsiminde Vişne Reçeli tarifini sizlerle paylaşmak istiyorum.
Bu tarifi yapıp kış için saklayacaksanız sıcakken temiz kavanozlara doldurup ağzını sıkıca kapattıktan sonra temiz bir bez üstüne ters çevirin.
Bu şekilde iyice soğuduktan sonra serin bir yerde uzunca bir süre muhafaza edebilirsiniz.
Tüm Reçel tarifleri için Buraya tıklayınız.
Sevgiyle kalın…
Vişne Reçeli Tarifi
- 1 kilo vişne (iri ve çürük olmayan)
- 1 kilo toz şeker
- 1 çay kaşığı tereyağ
- 1 tatlı kaşığı limon tuzu
TARİF VİDEOSU
Adım Adım Tarif
Bu Tarifi Yapanlar
Benzer Tarifler
Portakal Marmelatı Nasıl Yapılır?
Tam Kıvamında Portakal Marmelatı Nasıl Yapılır? diyenlerin aradığı tarif. Kış denince akla ilk gelen meyvelerden biri portakal olacaktır. C vitamini
Şeftali Marmelatı Tarifi – Nasıl Yapılır?
Kış hazırlıklarının vazgeçilmez lezzetleri olan reçel ve marmelat tariflerinden Şeftali marmelatı tarifi. Çoğunlukla Türk mutfağında kahvaltı sofraları için
21 Dakikada Vişne Reçeli Nasıl Yapılır?
Tam 21 dakikada vişne reçeli nasıl yapılır? Daha önce sizlerle 21 dakikada çilek reçeli nasıl yapılır? tarifi ve videosunu paylaşmıştım. O yazımda bu yöntemle
0 Yorum