Kısır Sunumu
Bu sefer yalnızca kısır sunumu ile geldim:)
Daha önce sizlerle burada kısır tarifimi paylaşmıştım. Bu servis şeklini çok beğendiğim için fotoğraflarını çekip sizlerle paylaşmak istedim.
Kısırı hazırladıktan sonra orta büyüklükte aldığınız domateslerin tepe kısmını kapak olacak şekilde kesiyoruz. Yalnız dip kısmını kesmiyoruz.
Tatlı kaşığı yardımıyla kestiğimiz bölümden domateslerin içini boşaltıyoruz.
Hepsine bu işlemi yaptıktan sonra tekrardan iç kısmında su biriktiyse süzüp içlerini kapak yarım kalkacak şekilde kısır dolduruyoruz.
Domatesler eğer düz durmazsa alt kısmında düz durması için incecik bir kabuk kesebilirsiniz. Kısırın kenarına nane yaprakları ile süsleyip servis tabağına diziyoruz…
Afiyet olsun…
Benzer Yazılar
Çıtır Yufkalı Havuçlu Kabak Salatası Tarifi
Çıtır Yufkalı Havuçlu Kabak Salatası Tarifi, çok hafif bir salata tarifi. Özellikle üzerine hazırlanan çıtır yufkayı mutlaka denemenizi tavsiye ederim.
Kabak Yoğurtlaması Tarifi, Nasıl Yapılır?
Kabak yoğurtlaması, yediğiniz zaman bugüne kadar yediğim en pratik ve lezzetli kabak tarifi diyeceksiniz. Eminim sizde kabak ile bir çok salata veya yemek
Pancar Turşusu Tarifi
Pancar Turşusu (Videolu Tarif)Kısa sürede hazırlanan, sofralarınıza lezzet ve renk katacak olan pancar turşusu...Kaç Kişilik? 8Hazırlama Süresi 40 dakikaKalori ———Öğün Yemek SaatiPancar Turşusu Tarifi Tarif: Sibel Yalçın Tam bir sağlık deposu kırmızı pancar ile...