Keskinoğlu Etkinlik
Keskinoğlu firmasının MSA’da düzenlediği İtalyan mutfağı workshop’undaydım. Keskinoğlu firmasının Halkla ilişkiler Müdüre’si Eylem Şenel ve Sosyal medya sorumlusu Erman Arda’nın bizleri karşılaması ile bu güzel güne başladık. Ben de sizlerle bu güzel güne ait fotoğraflar ve notlar paylaşmak istiyorum… Başlayalım mı ?
Keskinoğlu workshop’unda Şefimiz Hakan Şen. O gün bizlerle birbirinden güzel tariflerini paylaştı… Ve tarifleri yapmaya başlıyoruz…
Keskinoğlu göğüs eti ve Ravika zeytinyağı ile yaptığımız Tavuk, gogonzola ile cevizli salatası.
Tek başına doyurucu bir lezzet tarifleri yakında sizlere bloğumda paylaşacağım.
Tarifi paylaştım merak edenler buraya…
Şefimiz bizlere el yapımı fettuccine yapılışını ve makarna makinesinin kullanılışını anlatıyor…
Eminim bir çok kişi makarna yapımının çok zor olduğunu düşünür ama böyle bir makineniz varsa çok kolay. Ben de bu günden sonra bu makineden almaya karar verdim.
Şefimizi dinledikten sonra, buda bizim keskinoğlu’nun organik yumurtasını ve ravika yağını kullanarak kendi ellerimizle yaptığımız Fettucine, kremalı yaban mantar sos eşliğinde.
Tarifi merak edenler buraya…
Bu da finalde keskinoğlunun organik yumurtası ve ravika yağı ile yaptığımız Ricotta kek, vişneli sos eşliğinde.
Özelliklede kahve yanında harika bir lezzet.
Son tarifimiz içinde buraya…
Tarifleri yakında sizlerle bloğumda paylaşacağım. Güzel tariflerle geçen bol kahkahalı gün için Keskinoğlu ekibine, Şef Hakan Şen ve tüm MSA ekibine teşekkür ediyorum…
Benzer Yazılar
Konya’da Ayçiçeği Hasat Zamanı
Türkiye’nin en sevilen ayçiçek yağı Yudum ile Tohum Derneği’nin geçen yıl başlattığı Yerli Ayçiçeği Tohumu Geliştirme ve Çiftçi Destekleme Projesi ikinci yılında Konya’da
Delice Zeytin Ağaçları Ekonomiye Kazandırılıyor
Savola Gıda bünyesinde bulunan Yudum Egemden zeytinyağı markası ile Tohum Eğitim ve Doğa Derneği sosyal sorumluluk projesi kapsamında yabani Delice Zeytinleri
Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali
Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali Dünya Bankası’nın en rekabetçi 7 şehirden biri olarak seçtiği, UNESCO’nun 116 şehir arasında gastronomi alanında Yaratıcı Şehirler Ağı’nda (UCCN) Türkiye’yi temsil eden ilk şehir olan Gaziantep, dünyanın en önemli...