Frambuaz Sosu Tarifi
Kaç Kişilik?
8
Hazırlama Süresi
30 dakika
Kalori
64
Öğün
Çay Saati
Frambuaz Sosu Tarifi
Yapımı çok basit, sütlü tatlılarınıza lezzet verecek bir sos tarifi. Frambuaz Sosu koyu kıvamlı isterseniz pişirme esnasında 1 silme çorba kaşığı nişasta eklemeniz yeterli ben tatlı üzerinde akışkan bir kıvamda olmasını istediğim için nişasta eklemedim. Dondurulmuş veya taze kullanabilirsiniz dondurulmuş kullandığınızda hiç çözülmeden direk tencereye alın ve blenderden geçirmenize gerek kalmadan piştikten sonra çatalla ezmeniz yeterli.
Sevgiyle kalın…
Frambuaz Sosu Tarifi İçin Gereken Malzemeler
- 800 gr frambuaz (hangi tatlıda kullanacağınıza göre miktar değişebilir ben dikdörtgen borcamda pişirdiğim tatlı üzerine dökmek üzere bu ölçüde yaptım)
- 1-1,5 su bardağı toz şeker
- arzuya göre 1 paket vanilya
Frambuaz Sosu Besin Değerleri (1 Kişi)
Adım Adım Frambuaz Sosu Tarifi
Afiyet olsun…
Bu Tarifi Yapanlar
Benzer Tarifler
Dereotlu Poğaça Tarifi, Dereotlu Poğaça Nasıl Yapılır?
Dereotlu Poğaça Tarifi, Dereotlu Poğaça Nasıl Yapılır? Hem doyurucu hem de çok leziz. Her yaştan kişinin kalbini fetheden dereotlu poğaça, Türk mutfağının en sevilen lezzetlerinden biridir. Pratik yapımı ve nefis tadıyla kahvaltıların, çay saatlerinin ve...
Portakal Marmelatı Nasıl Yapılır?
Tam Kıvamında Portakal Marmelatı Nasıl Yapılır? diyenlerin aradığı tarif. Kış denince akla ilk gelen meyvelerden biri portakal olacaktır. C vitamini
Portakal Marmelatlı Kurabiye Tarifi
Portakal Marmelatlı Kurabiye Tarifi, hem görüntüsü hem lezzetiyle herkesin çok beğeneceği bir kurabiye tarifi. Hep aynı kurabiye tariflerini yapmaktan
0 Yorum