Zwilling Etkinliği

21 Aralık 2014 tarihinde gerçekleşen harika bir etkinlikten sizlere bahsetmek istiyorum. Fotoğraflar elime yeni ulaştığı için paylaşmak 2015’e kısmetmiş.

Esse ve Zwilling iş birliğiyle instagram da gerçekleştirilen bir yarışma ile esse mağazalarında çekilen zwilling ürünlerinden bir fotoğraf paylaşıp en çok beğeni alan ilk 10 kişiye Deniz’den Mutfak Hikayelerinden tanıdığınız Deniz Orhun ile bir etkinlik gerçekleştirdi.

Ben de bu 10 talihliden biri olarak bu keyifli güzel güne dahil oldum.

Deniz hanımın harika enerjisi, tariflerini uygularken bizlere verdiği bir birinden önemli bilgilerle saatlerin nasıl geçtiğini hiç anlamadık

Bu güzel günde Yılbaşı Kurabiyesi, Fıstıklı Tavuk ve Kestaneli Havuçlu Pilav pişirdik ve hepsini afiyetle yedik:) Önce bu keyifli günü düzenleyen Zwilling in tarihini ve fotoğrafları sizlerle paylaşaçağım tarifler ilerleyen günlerde 🙂

ZWILLING J.A. HENCKELS markasının kurulum tarihi 13 Haziran 1731’de başlar. İşte o gün, bıçak imalatçısı Solingen’li Peter Henckels, markası için ikizler burcunun işaretini şirketin logosu olarak kayıt ettirir. Günümüzde dünyaca tanınan bu sembol, yeryüzünde varlığını bu kadar uzun süredir devam ettiren en eski markalardan biridir. ZWILLING J.A. HENCKELS şimdiki adı, Peter Henckels’in soyundan gelen Johann Abraham Henckels tarafından verilmiştir.

ZWILLING J.A. HENCKELS, geleneksel bir şekilde, mümkün olan en üst kalitede imalat yapmak ve servis vermek için her zaman inovatif teknolojiyi kullanmış modern bir firmadır. Bir numaralı prensibi; “Müşterimizin memnuniyeti bizim başarımızdır” olarak belirtilebilir. ZWILLING J.A. HENCKELS istikrarlı bir şekilde, en iyi ürünleri üretmek ve en iyi servisi vermek için hareket etmektedir. Peter Henckels’in, 283 sene önce bu düşünceye dayanarak kurduğu şirket, nesilden nesile aynı amaç doğrultusunda faaliyetlerine devam etmektedir.

Günümüzde, ZWILLING J.A. HENCKELS ürünleri tüm dünyada, ulaşılabilen üst düzey kalite ve fonksiyonellik için bir sembol olarak bilinirler. 

Deniz Orhun hanım bize bıçak kullanımı ile ilgili bilgiler verirken…

Bu keyifli günde emeği geçen Zwilling, Esse, Deniz Orhun ve Merve Çoban’a çok teşekkür ederim…

<div align="center"><script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script><!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- 300x600 --><!-- [et_pb_line_break_holder] --><ins class="adsbygoogle"<!-- [et_pb_line_break_holder] --> style="display:inline-block;width:300px;height:600px"<!-- [et_pb_line_break_holder] --> data-ad-client="ca-pub-3427167510343445"<!-- [et_pb_line_break_holder] --> data-ad-slot="4132713615"></ins><!-- [et_pb_line_break_holder] --><script><!-- [et_pb_line_break_holder] -->(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});<!-- [et_pb_line_break_holder] --></script></div>

Benzer Yazılar

Konya’da Ayçiçeği Hasat Zamanı

Konya’da Ayçiçeği Hasat Zamanı

Türkiye’nin en sevilen ayçiçek yağı Yudum ile Tohum Derneği’nin geçen yıl başlattığı Yerli Ayçiçeği Tohumu Geliştirme ve Çiftçi Destekleme Projesi ikinci yılında Konya’da

Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali

Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali

Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali   Dünya Bankası’nın en rekabetçi 7 şehirden biri olarak seçtiği, UNESCO’nun 116 şehir arasında gastronomi alanında Yaratıcı Şehirler Ağı’nda (UCCN) Türkiye’yi temsil eden ilk şehir olan Gaziantep, dünyanın en önemli...