İçim’den Yemek Geldi
Ne güzel bir başlık değil mi? Ülker içim’in bloggerlar için düzenlediği etkinliğin adı çok hoşuma gitti.
Ülker İçim markası 1996 yılında tüketiciyle buluştu ve ilk olarak süt üretimi yapıldığı için marka ismi içmekten gelen içim oldu. Ülker, İçim markası altında kaliteli, lezzetli ve çeşitli ürünler sunuyor. Ülker içim markasının süt ile başladığı ürün yelpazesi bugün 10 kategori ve 145 adet üren ile genişledi. Aynı zamanda Ülker İçim’in kalitesi 2011 yılında tüketiciler tarafından tescillendi…
Gelelim bu güzel etkinliğin fotoğraflarına. Her gün bir tarif olmak üzere etkinlikte yaptığımız tarifleri sizlerle paylaşacağım.
MSA’da tezgahlarımız hazır bizleri bekliyor.
Bu güzel etkinlikte birbirinden lezzetli tariflerin yapım aşamalarını anlatan Şef Erkan Yeşil…
İçim Taze Peynirle ve baharatlı brushetta. Birazdan çorbamıza eşlik edecek.
Köz Domates Çorbası…
Ravioli’nin hamuru açıldı içleri dolduruldu birazdan haşlanıp sosuyla buluşacak.
İçim Beyaz Peynir ve köz patlıcanlı ravioli, domates sos ile buluştu ne kadar güzel görünüyor değil mi? inanın lezzeti de öyle.
Günün en tatlı anı için hazırlıklar yapılıyor. Taze zencefilli vişne sosu…
Ve günün en tatlı anı. Kestane püreli cheese-chocolate mousse, taze zencefilli vişneli sos ile,
Ben de bu güzel tatlının ardından bu güzel etkinlik için Ülker İçim’e ve bizi güler yüzle ağırlayan personeline çok teşekkür ediyorum. Hepimiz yüzlerimizde kocaman bir gülümseme ile ayrıldık.
Aynı zamanda Şefimiz Erkan Yeşil ve tüm MSA çalışanlarına da teşekkür etmek istiyorum…
Benzer Yazılar
Konya’da Ayçiçeği Hasat Zamanı
Türkiye’nin en sevilen ayçiçek yağı Yudum ile Tohum Derneği’nin geçen yıl başlattığı Yerli Ayçiçeği Tohumu Geliştirme ve Çiftçi Destekleme Projesi ikinci yılında Konya’da
Delice Zeytin Ağaçları Ekonomiye Kazandırılıyor
Savola Gıda bünyesinde bulunan Yudum Egemden zeytinyağı markası ile Tohum Eğitim ve Doğa Derneği sosyal sorumluluk projesi kapsamında yabani Delice Zeytinleri
Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali
Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali Dünya Bankası’nın en rekabetçi 7 şehirden biri olarak seçtiği, UNESCO’nun 116 şehir arasında gastronomi alanında Yaratıcı Şehirler Ağı’nda (UCCN) Türkiye’yi temsil eden ilk şehir olan Gaziantep, dünyanın en önemli...