Çırağan Bosphorus Grill Yaza Merhaba
Çırağan Bosphorus de Sevgili Sevil ve Hilal’in daveti ile gerçekleşen akşam yemeğinde blog yazarı arkadaşlarımla birlikte çok keyifli bir akşam geçirdim. Şef Tuncay Terzioğlu, Quentin Danset, halka ilişkiler müdürü Neslihan Şen ve Cansu Baş gece boyunca bizimle en ufak ayrıntıya kadar ilgilendiler öncelikle kendilerine teşekkür etmek isterim. Boğaza nazır manzarası ile 14 mayıs günü Bosphorus Grill de yaza özel açık büfe kısmını o gün açtığı için biz de 2015 in ilk açık büfe tadımını da gerçekleştirmiş olduk.
Fotoğraflarla bu keyifli akşamı sizlere anlatmak istiyorum…
Menüyü burada saymam imkansız o kadar çok çeşit var ki. Yalnızca başlık olarak size anlatabilirim. Çeşit çeşit salata, tatlı büfesi, ekmek çeşitleri,garnitürler, soslar, mezeler, şarküteri seçenekleri, ızgara çeşitleri, balık, döner, kuzu çevirme, ördek, tandırlar, soslar, sıcak garnitürler, çeşit çeşit pilavlar bu liste böyle uzayıp gidiyor:)
Açık büfe akşam yemeği kişi kişi başı 195 TL (içecekler hariç; 0-5 yaş arası çocuklar ücretsiz, 6-12 yaş arası % 50 indirimli).
Rezervasyon için 0212 236 73 33
Benzer Yazılar
Konya’da Ayçiçeği Hasat Zamanı
Türkiye’nin en sevilen ayçiçek yağı Yudum ile Tohum Derneği’nin geçen yıl başlattığı Yerli Ayçiçeği Tohumu Geliştirme ve Çiftçi Destekleme Projesi ikinci yılında Konya’da
Delice Zeytin Ağaçları Ekonomiye Kazandırılıyor
Savola Gıda bünyesinde bulunan Yudum Egemden zeytinyağı markası ile Tohum Eğitim ve Doğa Derneği sosyal sorumluluk projesi kapsamında yabani Delice Zeytinleri
Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali
Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali Dünya Bankası’nın en rekabetçi 7 şehirden biri olarak seçtiği, UNESCO’nun 116 şehir arasında gastronomi alanında Yaratıcı Şehirler Ağı’nda (UCCN) Türkiye’yi temsil eden ilk şehir olan Gaziantep, dünyanın en önemli...